Velkommen til Slemmestad Sjakklubb

Vi har gleden av komme med nyheten om at i januar 2023 går startskuddet for Slemmestad Sjakklubb! Sjakklubben vil være et fritidstilbud for liten og stor i Slemmestad og områdende rundt!

Klubben er delt inn i to avdelinger, Slemmestad Sjakklubb for voksne og Sekkematten Sjakklubb for barn. Voksenklubben vil ha klubbkveld på innbyggertorget på mandager, mens barna i Sekkematten vil spille på Slemmestad barneskole, også det på mandager.

Vi ønsker alle hjertelige velkomne til vår klubb. Det er ikke mulig å være for god eller for dårlig til å passe inn Slemmestad Sjakklubb – vi ønsker å være et solid fritidtidstilbud for liten og stor. Det går selvfølgelig fint om du bor et annet sted enn Slemmestad – vi er glade for alle som blir med!

Klubbkveldene på mandager kommer til å være det viktigste delen av vårt tilbud. Det skal være en hyggelig opplevelse å komme til oss, og du skal få kunne spille, lære, konkurrere og sosialisere. Sjakk er en hobby man kan ha livet ut, så det er like greit å komme i gang med en gang!

Vår aller viktigste målsetning er at dette skal være en hyggelig og veldrevet klubb. Vi skal ikke legge skjul på at vi håper mange i nærmiljøet skal bli bitt av basillen og bli blendet av dette fanatiske spillet. På sikt regner vi med at vår klubb vil vokse i omfang, og vil være aktive med å arrangere turneringer og tilbud som vil bli lagt merke til, også utenfor kommunegrensene.

I styret har vi en gjeng som brenner for sjakk. I styret har vi til sammen vi mange tiår med erfaring når det kommer til sjakkorganisering og sjakkundervisning, og de fleste av oss har holdt interessen fra vi selv var små barn. Styret består blant annet av pedagoger som jobber til daglig i barne-, ungdom,- og videregående skoler. Styrets medlemmer har også bred erfaring når det kommer til sosialfaglig arbeid, noe som er godt i møte med mennesker. Og sist, men ganske så viktig, vi har en sjakklig kompetanse et gjennomsnittlig landslag ville vært stolt av!

Vi starter opp med voksensjakk på Slemmestad innbyggertorg mandag 16. januar kl 18. Barnesjakken og Sekkematten starter opp samme dag på Slemmestad skole klokken 1630.

Kom innom for å se om dette kan være noe for deg – velkommen skal du være!


Publisert

i

,

av

Stikkord: