Sekkematten Sjakklubb

Barne- og ungdomsavdelingen har navnet Sekkematten Sjakklubb. Sekkematten er et berømt mattbilde på sjakkbrettet, mens Sekkefabrikken er en velkjent kulturinstitusjon i Slemmestad.

Sted og tid
Sekkematten Sjakklubb hører til på Slemmestad barneskole klokken 16.30-17.30 på rom 141 og 142 i den Gule Avdelingen. Inngangen er nærmest det store klatrestativet. Første klubbkveld er mandag 23. januar.

Vi spiller hver mandag, utenom ferier og helligdager. Du må gjerne følge oss på facebook der vi vil komme med fortløpende informasjon.  

Sjakk for alle
Vi ønsker alle barn og ungdom velkommen oss. Du kan ikke være for god eller dårlig – har du ikke spilt før, vil vi lære deg, og har du spilt mye vil du garantert få utfordringer. Vi deler deltakerne inn i to grupper etter alder, slik at du vil møte andre på samme alder som deg selv. Har du lyst til å komme å se hvordan det er, er du velkommen til det!

Vi har både en voksenklubb og en barneklubb. Er du usikker på hvor du hører hjemme, er det bare å ta møte opp for å se, eller ta kontakt så vil vi hjelpe deg til rett sted.

Hvorfor sjakk?
Sjakk er et utrolig spennende spill, og sjansen er stor for at du får dilla. Det som gjør det ekstra gøy er at du raskt vil bli bedre, og da blir det ekstra spennende å spille og konkurrere.

Lær av de beste
Tro det eller ei, men i Slemmestad bor det noe fryktelige gode sjakkspillere og sjakklærere. De er også vant til å jobbe med barn og ungdom, noe som betyr at du vil bli tatt godt hånd om.