Sekkematten Sjakklubb

Barne- og ungdomsavdelingen har navnet Sekkematten Sjakklubb. Sekkematten er et berømt mattbilde på sjakkbrettet, mens Sekkefabrikken er en velkjent kulturinstitusjon i Slemmestad.

Sjakk for alle

Vi ønsker alle barn og ungdom velkommen oss. Du kan ikke være for god eller dårlig – har du ikke spilt før, vil vi lære deg, og har du spilt mye vil du garantert få utfordringer. Vi deler deltakerne inn i to grupper etter alder, slik at du vil møte andre på samme alder som deg selv. Har du lyst til å komme å se hvordan det er, er du velkommen til det!

Vi har både en voksenklubb og en barneklubb. Er du usikker på hvor du hører hjemme, er det bare å ta møte opp for å se, eller ta kontakt så vil vi hjelpe deg til rett sted.

Sted og tid

Sekkematten Sjakklubb har klubbkveld mandager klokken 16.30-18.15, med unntak av skolens ferier og helligdager, på Slemmestad Innbyggertorg (Vaterlandsveien 27).

  • Barnesjakk (8 år og yngre): mandag kl. 16.30 – 17.15
  • Ungdomssjakk (9 – 15 år): mandag kl. 17.15 – 18.15. Ungdommer er også hjertelig velkommen til å delta på voksensjakk som begynner kl. 18.15.

Hvorfor sjakk?

Sjakk er et utrolig spennende spill, og sjansen er stor for at du får dilla. Det som gjør det ekstra gøy er at du raskt vil bli bedre, og da blir det ekstra spennende å spille og konkurrere.

Medlemskap

Ved å bli medlem her kan du være med på klubbkvelden. Du blir automatisk medlem i Ungdommens Sjakkforbund, noe gjør at du kan spille turneringer i hele landet og får tilsendt barnesjakkblad.

Priser for 2024

Junior (født 2004-2007)600 kr
(300 kr for kun høstsemesteret)
Kadett/lilleputt/miniputt (født 2008 eller senere)400 kr
(200 kr for kun høstsemesteret)

Hvordan melde deg inn? 

Ved innmelding trenger vi en del informasjon og det er derfor er det fint om du kan oppgi navn og adresse, i tillegg til fødselsdato, epostadresse og telefonnummer.

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg inn kan du sende en epost til hei@slemmestadsjakk.no

Lær av de beste

Tro det eller ei, men i Slemmestad bor det noe fryktelige gode sjakkspillere og sjakklærere. De er også vant til å jobbe med barn og ungdom, noe som betyr at du vil bli tatt godt hånd om.