Slemmestad Sjakklubb

Slemmestad Sjakklubb er for voksne og ungdommer.

Sjakk for alle

Vi ønsker alle hjertelige velkomne til vår klubb. Det er ikke mulig å være for god eller for dårlig til å passe inn Slemmestad Sjakklubb – vi ønsker å være et solid fritidtidstilbud for alle. Det går selvfølgelig fint om du bor et annet sted enn Slemmestad – vi er glade for alle som blir med!

Klubbkveldene på mandager kommer til å være det viktigste delen av vårt tilbud. Det skal være en hyggelig opplevelse å komme til oss, og du skal få kunne spille, lære, konkurrere og sosialisere. Sjakk er en hobby man kan ha livet ut, så det er like greit å komme i gang med en gang!

Sted og tid

Slemmestad Sjakklubb har klubbkveld mandager klokken 18.15, med unntak av skolens ferier og helligdager, på Slemmestad Innbyggertorg (Vaterlandsveien 27).

Hvorfor sjakk?

Sjakk er et utrolig spennende spill, og sjansen er stor for at du får dilla. Det som gjør det ekstra gøy er at du raskt vil bli bedre, og da blir det ekstra spennende å spille og konkurrere.

Medlemskap

Slemmestad sjakklubb er voksenavdelingen i klubben. Ved å bli medlem her har du mulighet til å delta på våre klubbkvelder på innbyggertorget i Slemmestad mandager klokken 18.15. Du blir automatisk medlem i Norges Sjakkforbund, noe som gir deg mulighet til å delta i turneringer og få medlemsblad.

Priser for 2024

Voksen (Inkludert trygdet og pensjonist)1200 kr
(600 kr for kun høstsemesteret)
Junior (født 2004-2007)600 kr
(300 kr for kun høstsemesteret)
Kadett/lilleputt/miniputt (født 2008 eller senere)400 kr
(200 i for kun høstsemesteret)
Student fulltid (født 1994 eller senere)600 kr
(300 kr for kun høstsemesteret)
Bimedlem (hovedmedlem i en annen klubb)600 kr
(300 kr for kun høstsemesteret)

Hvordan melde deg inn? 
Ved innmelding trenger vi en del informasjon og det er derfor er det fint om du kan oppgi navn og adresse, i tillegg til fødselsdato, epostadresse og telefonnummer.

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg inn kan du sende en epost til hei@slemmestadsjakk.no

Lær av de beste

Tro det eller ei, men i Slemmestad bor det noe fryktelige gode sjakkspillere og sjakklærere. De er også vant til å jobbe med barn og ungdom, noe som betyr at du vil bli tatt godt hånd om.